2024-03-03 20:04 UTC

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002852NetSurfAtari-specificpublic2023-08-14 01:45
ReporterShawn Wagner 
Assigned To 
SeveritymajorReproducibilityalways 
StatusnewResolutionopen 
PlatformFireBeeOSThing 1.29 and Teradesk 4.08OS Version
Product Version3.10 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002852: Fails to start
Descriptionupon running nsve.app, states message:

NetSurf Failed to initialise
Steps To Reproduceeverytime I run nsv4e.app
TagsNo tags attached.
Fixed in CI build #
Reported in CI build #5406
URL of problem page
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes
Shawn Wagner

~0002409

Shawn Wagner (reporter)

-v console produces:

1.2.11 c-ares/1.15.0
(0.170000) [INFO netsurf] utils/useragent.c:74 user_agent_build_string: Built user agent "Mozilla/5.0 (freeMiNT) NetSurf/3.11"
(0.170001) [INFO netsurf] content/fetchers/curl.c:1832 fetch_curl_register: curl_easy_setopt failed.
NetSurf failed to initialise
Bernd

~0002411

Bernd (reporter)

I can confirm this and according to an entry at the atari-forum.com (https://www.atari-forum.com/viewtopic.php?f=14&t=42449&sid=bb6df592d23bedf30b9e7b794fcbd3e4) it has something to do with libcurl and TLS 1.3 which is not supported at the Atari platform. Can you build a version with TLS 1.3 disabled?
Shawn Wagner

~0002423

Shawn Wagner (reporter)

Latest snapshot 5439 from 8-9-2023 is working on the FireBee. Thank you. Not sure what build it started working again as I have been away for ahwile, moved.
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2022-12-22 02:06 Shawn Wagner New Issue
2022-12-23 03:48 Shawn Wagner Note Added: 0002409
2023-02-14 08:45 Bernd Note Added: 0002411
2023-08-14 01:45 Shawn Wagner Note Added: 0002423
+Issue History